FAQ:

HVORNÅR TRÆKKES PENGENE FRA MIN KONTO?

Hvis du har lagt en ordre hos os, trækker vi først pengene når vi sender din vare afsted. Der gør det mere sikkert for dig som kunde at handle hos os.

HAR JEG REKLAMATIONSRET?

Selvfølgelig har du det! Hvis du vil returnere en vare på grund af fejl eller mangler skal du sende en mail til info@GPgear.dk med billede(r) af varen/varerne. I mailen skal du også skrive dit ordrenummer, så vi kan se handlen i vores system.

KAN JEG RETURNERE PAKKER?

Det kan du, hvis du gør det inden for 14 dage efter afsendelsen af pakken. Du sender bare varerne tilbage i ny stand, til vores adresse.

KAN JEG FÅ GRATIS FRAGT?

Vi har gratis fragt ved ordrer over 500kr. Køber du for under 500kr koster fragten med Post Danmark 39kr.

KAN JEG ÆNDRE DEN ORDRE JEG HAR LAGT, NÅR JEG FØRST HAR BETALT?

Ja, du skal bare sende sende en mail til info@GPgear.dk med ordrenummer og informationer om ændringen. Dette kan dog ikke gøres efter vi har sendt pakken.

HVORNÅR SENDER I PAKKEN?

Vi sender pakker hver hverdag kl 16. Dette gør at du som kunde får pakken hurtigst muligt. Hvis du bestiller efter klokken 16, bliver pakken først sendt hverdagen efter.

HVORNÅR MODTAGER JEG SÅ MIN PAKKE?

Du modtager din pakke 1-2 hverdage efter din ordre er gået ind. Hvis du altså bestiller en pakke mandag kl 15, så modtager du den tirsdag.

HVOR ER MIN ORDREBEKRÆFTELSE?

Efter fuldendt bestilling vil du modtage en ordrebekræftelse på den mail-adresse du har opgivet. Det kan i få tilfælde ske at den ved en fejl bliver sorteret som spam, så husk at tjekke din spam-indbakke hvis du ikke modtager bekræftelsen i din normale indbakke.

HVOR ER MIN FAKTURA?

Du modtager din faktura sammen med din pakke.